Jsem amatérka jen doma hrající,co s tím?

0 příspěvků / 0 new
Poslední
Jsem amatérka jen doma hrající,co s tím?

Ahoj všem!

Patřím mezi ty tisíce lidí,co si doma hrajou,jen ale někteří z nich se rozhodnou pro to,pro co já a to,někde ukázat,co se ve mě skrývá.

Na foru jsem se pročítala právy k profesi dj a jak to tak vypadá,na to,abych se mohla ukázat na nějaké stránce,musím bud riskovat,že mě nikdo nevyhmátne a nebo si práva zaplatit,což se mi zdá dost zvláštní.

To je,jako bych si šla udělat řidičák,když stejně mít auto nebudu,jen se chci projet po polní cestě...někam chci jet,tak někoho poprosím,aby mě tam odvezl..na to si taky nebudu dělat přeci řidičák?

Snad chápete,co tím chci říct.

Jsem mamina na mateřské,peněz je dost málo na takové výdaje,ale většinu času se věnuji bud míchání remixů,mash-upů,či setu z mého oblíbeného housu a ráda bych to ukázala světu.Chtěla bych se někde prezentovat,protože chci začít hrát,ale jak to mám udělat? Kam se můžu obrátit a nebát se,že můj set není legální,protože na něj nemám práva?

Nebo je to zas o tom,že když nemáš peníze,můžeš se zahrabat a hold dělat vše do šuplíku a rozloučit se s možností něco dokázat...

Popelka taky nic neměla a kam to dotáhla!!!!!!!!!! 

Těším se na vaše komentáře,doufám,že budou. :-)
Martina MarttyDjane přezdívaná :-) 

Zatím nehodnoceno

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
  • Povolené HTML značky: <p> <br> <em> <strong> <cite> <code>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Více informací o možnostech formátování

Obrázkové CAPTCHA
Vložte znaky zobrazené na obrázku.